Projectes

Aquest trimestre hem estudiat la reproducció humana i hem hagut de fer un power point resumint el tema. Espero que us agradi.


la reproducció humana, patricia, roureda from ceiproureda

Aquest segon trimestre em estudiat els mitjans de comunicació. Aqui teniu la meva reflexió.

REFLEXIÓ:
“El paper que tenen avui els mitjans de comunicació”
Avui dia els mitjans de comunicació són molt important perquè a través d’ells podem parlar amb la gent, com per exemple: el mòbil que té l’opció d’entrar a Internet, Watsapp, Instagram... També està l’opció de missatge però tens que pagar per cada missatge que envies, també pots fer trucades però la gent avui dia no fa gaires. És més fàcil enviar un watsapp, però també hi ha reds socials que serveixen per pujar fotos que la gent pot comentar i posar que li agrada o que no li agrada  (Instagram,facebook...)  Però no solament això també pots parlar amb gent que potser no coneixes . Avui dia molta gent fa comentaris com per exemple: “No puc viure sense mòbil”,  això es perquè la vida és molt més fàcil d’aquesta manera. Tenir que comunicar-se com abans seria molt complicat, ja que estem acostumats a comunicar-nos amb un missatge que no tarda ni tant sols un minut en enviar-se.

La majoria de les persones actualment tenen  mòbil, des de nens fins avis, i moltes persones estan enganxats i això no és bo per la salut, ni per els estudis , degut a que molts nens prefereixen el mòbil abans que els estudis.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada